Det är få investeringar i köket som jag är så nöjd med som just vårt våffeljärn! Jag minns hur jag stod i affären o tänkte att “Ett dubbeljärn- vad ska det vara bra för?”. MEN jag slog till o det är jag väldigt glad för idag, med tanke på alla våffelfikor vi haft både med familjen och vännerna. Det var för ett antal år sedan som jag kom i kontakt med ett våffelcaf’e i Värnamotrakten och jag för första gången fick prova en matvåffla. En vanligt gräddad våffla som det låg avokado, creme fraiche, rödlök och en massa andra spännande råvaror på. Det var otroligt gott och jag som utryckt min skepticism inför rätten fick medge att detta var en riktig hit! Därefter har vi haft många matvåffelkvällar med vänner och familj. Vi brukar säga att vi serverar en två rätters: Matvåffla till förrätt och en med bär/ sylt och grädde till efterrätt. För visst är det så att en våffla med bär/ sylt och grädde alltid går hem?

Trevlig våffeldag på er!

20140324-223939.jpg

Advertisements