Jag vann inte i onsdags och gick därmed inte vidare i tävlingen. Min presentation där jag bjöd juryn på ett närproducerat äpple och ett importerat och sedan berättade om vikten av att köpa närproducerat gick hem men det fanns fler bra presentationer under kvällen.
Däremot “vann” jag nya kontakter och fick dessutom en mjölpåse av Therese Rostedt. Hon driver tillsammans med sin man Claes Forssa Kvarnagård utanför Sävsjö. Det gjorde mig väldigt glad! Therese var väldigt kunnig om stenmalet mjöl med mera och berättade bland annat om vad som är viktigt att tänka på när man odlar vete och råg. Forsa kvarngård ska jag åka ut till framöver och hoppas då få Therese att berätta ännu mer om deras verksamhet. Nu i helgen ska jag prova att baka bullar på detta fina Öländska Lantvetemjöl ( se bild nedan) som hon gav till mig. Gå in på deras hemsida/ facebooksida Forsa Kvarnagård och läs mer!
Jag mötte även Karin som varit förre detta Visual Merchandiser på KappAhl samt Lennart som var en pigg pensionär med många idéer och visioner. Jag träffade en uppfinnare och jag träffade Adam på Värnamo näringsliv som jag hoppas kunna samarbeta med framöver. Så trots att jag inte vann tävlingen så vann jag nya kontakter och möjligheten att bli coachad på Sceince Park i framtiden!

IMG_0034.JPG

Advertisements