En funderarsöndag.

Den här veckan har känts stressig och det har inte varit kul. Jag har ju två jobb och det är inte alltid det klaffar precis som jag vill. Jag är oerhört tacksam för det andra jobbet jag har. Det ger mig just nu en stabil inkomst och en trygghet som jag inte upplevt på väldigt många år. Dessutom trivs jag bra där. Det gör att vi kan börja ordna upp saker här hemma men också ta tag i projekt som vi tidigare bara drömt om MEN det tar tid och ork från mitt andra jobb, det här!

Jag känner att min blogg har blivit väldigt lidande det sista och därför tycker jag det är bra för er att veta att jag har två jobb att hålla ordning på. Det gör att när vi nu håller på att filma, vilket är ett drömprojekt för mig, så blir bloggandet lidande. Så är det bara. Dessutom behöver jag återhämtning och det har jag inte prioriterat högst den senaste tiden om jag säger så.

Därför kommer jag sätta mig ner och försöka synka mina två jobb med familj, återhämtning, sömn, mycket matlagning, vänner, musik och träning…

Det kan nog ta ett tag innan jag har hittat den bästa balansen men resan dit är i alla fall påbörjad.

Trevlig söndag på er!

Advertisements